Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü PET attack hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibocan47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibocan47

.
.
Türk Lirası
0.00₺
bi pette refobjchar bölümünde 10 skill defuld bolumunde skıll vurusları eklıydı 1 2 gün pet atack yapıor sonradan yapmamaya baslıor defauld skıllin 7 tanesini sildim yine aynısını yapıor ne olabilir fikri olan ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hocam ortada bozuk skıll yokki 3 skill var serverı aktıf edince 1 gün tam dalıor 2 günden sonra keyfe keder dalıor bazen kendı 1 skıl vurus yaptıktan sonra dalıor bazen hıc dalmıor daldırma komutuda yemıor serverı ılk actıgında normal dalıor sorunsuz 3 skılıde calısıor sorun yok ama bellı bır sureden sonra dalmıor beklıor oyle ne sen dalınca ne komut verınce

Oyla 0
karekter skılı basınca bazen dalıor bazende dalmıor değişik bir sorun anlamadım gitti :D 10 defuld skılını 3 skıl yaptım 7 skılı cıkardm yine aynı yani

Oyla 0
Geri
Üst Alt