Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pet level takılma sorunu

Level Almıyorsa Refobjcommon 79 levelden sonraki servicelerini kontrol et 0 sa 1 yap aynı şekilde clienttende kontrol et exp zor geliyorsada refobjlevel tablosunda kendine göre değer ayarlayıp clientede geçirip ayarlayabilirsin Bide level Kaç capsa Game Serverda editliyse sorunun düzelir

Oyla 0
birde refobjcommondaki Levellere bak kaç levele kadar ek li aynı şekilde refobjchar tablosuna bak ozaman sorunun çözülür

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
79dan sonraki objchar idların bozuk o yüzden hata alıyorsun elle tekrar bi pete 79 dan sonra ekleyip güncellersen düzelecek bende zamanında aldım bu hatayı 2019 petleri eklerken acaba petlerimi yanlış ekledim dedim meğer ıdlar 79dan sonra bozulmuş :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt