Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pet level takılma sorunu

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Yukardaki kodda örnek olarak %COS% yani içinde COS kelimesi geçenleri aratıyoruz %140% ta ekledim COS ve 140 geçenleri arattım sen bu şekilde 140 yerine 79 yaz bul ıd en sağa git refobjchar ıd bul kontrol et bakalım
en sağ çekcen ve Link kısmındaki ıd RefobjChar kısmında aratacaksın
misal bu bendeki 79 petinin refobjchar kısmı 1984
80 ise 1985
xsuJcab.png

Alttaki RefObjChar kısmı misal bunda ekli ve service 1 ama sendede aynı şekilde ekli fakat atlamıyorsa teker teker ekle test et misal 80 lvl ekle refobjcommondan 80'in link id değiştir yeni eklediğin refobjchar ıd ekle sv kapat aç test et olduysa kaç cap sv ise o capa kadar ekle
J8BMdab.png

Oyla 0
_RefObjCommon ve _RefObjChar tablosuna göz atınız. Exp sorunu ise _RefObjChar tablosuna göz atınız. Server filesin içindeki cfg klasörünün için de common.txt olacak oradan da pet levelini düzenleyin. Ve itemdata_xxx ve characterdata_xxx göz atınız.

Oyla 0
Geri
Üst Alt