Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Petra Bug

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan betrayal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar. Daha önceki konuda Petra için job girişinde sorun yaşıyordum sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu. Teleportlar eklendi Sonrasında Refinstance_World_region tablosunda RegionId ile job girişi ekledim çünkü petraya girdiğimde dc atıyordu. Dc sorununu bu şekilde çözdüm. Fakat şuanda sorun char Kırmızı ile işaretlediğim yerlerden ileriye gitmiyor. Bug oluşmuş gibi ama çözemedim. Bu neden olmuştur bilgisi olan var mı ? Çözemezsem petrayı clone olarak oluşturup bir de o şekilde deneyeceğim

35.png1736138753428.png

Merhabalar, RefRegionBindAssocServer tablosunda, ilgili RegionID'nin doğru bir şekilde tanımlandığından emin olun ve service 1 olsun
Oyunun pathfinding verileri (navmesh), o bölgeyi tanımıyor olabilir. SN_PC_NAVIGATION gibi dosyalarda, o bölgenin bağlantı yolları doğru tanımlanmış mı kontrol edin.
Ayrıca Map konusunda tecrübe sahibi hocamızı @ayzekk etiketliyorum müsait zamanında en kısa sürede geri dönüş yapacaktır.

Oyla 0
Hımm tek worldid 60 -22864 dışında oradan sonrası farklı region id ise ondan dolayıda ilerlemez gitmeyen yerin yanına doğru yürüyüp char tablosundan var olan regionuna bak farklı region ise örneğin 60 -22865 de varsa onlarıda o attıgın resimdeki yere işle

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
aslında mapte sorun yok. Job girişi yapıp Refinstance_World_region'a 60 olarak eklediğimde kapanıyor orası. Normalde 60 değil atıyorum worldid 1 e çekince her yeri açılıyor. Job'a çevirmek için 60'a çekiyorum ondan sonra işaretlediğim yerlerden geçilmiyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Senin önerdiğin mantıkla regionları her ilerlediğimde kontrol edip sonrasında Refinstance_World_region'a bütün regionları ekleyip worldID 60 'a çekmek. Denemem lazım bir deneyeyim bakalım

Oyla 0
Geri
Üst Alt