Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü PHBOT Plugins

Farkettim :) bir kaç denemeden sonra Opcodeler şifrelenmiş :)
Opcode inject ederek mal alınıp satılabilir fakat bunu opcode kullanım kısıtlaması ile gerçersiz bırakmışsınız.
Gerçekten çok başarılı olmuş Maxiguard gelecek vaad ediyor gibi fakat F8 gibi stabil oldugunda kurtaracak sanırım MUVHOST gibi Ovh nin artık makinalarını kullanmayı bıraktıysanız çok güzel olur bizde çalışırız.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Orjinal mal alım satım paketini clientten değiştiriyorlar. Yerine 2-3 tane paket tanımlanmış ve her jobta teleport olduğunda senin karakterin için rastgele bir paket atanıyor mal almak için bunu göndermek zorundasın. Burada kontrolü filter sağlıyor. Sana atanan paket clientten servere geliyor filter bunu orjinal pakete çevirerek servere gönderiyor ve sende mal alabiliyorsun. Buradaki mantık proxy kullanımı gibi. Server her daim 0x7034 olarak görüyor farklılık sadece client içerisinde. Paket gizleniyor kısaca.

Kardeşim opcodeler oyundan çıkmadan degilmiyor. bilgin olsun oyundan çıktıgında opcodeleri degişiyor yani bu da şu demek oluyor eğer filter 1 2 inject den sonra engellemese eğer sen bu döngüde inject olarak kervan çektirebilirsin fakat oyundan çıktıgında mal opcodeleri degişiyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hayır her teleportta değişiyor.
Ayrıca biz Muvhost'un fransa lokasyonlu sunucunu kullanmıyoruz hiç kullanmadık da. Sadece DGN'den kullanıyoruz.
OVH'deki tüm makinelerimiz doğrudan OVH üzerinden alındı ve Strasbourg lokasyonda, 2018-2019 üretimli CPUlara sahip.

herkeze merhaba phbot xcademy den anlayan varmı
kasılacak chara soru sorarak acdemy alma soru cevap gıbı xchat ve cevap.py gibi eklentıden anlayan varmı var ıse yardımcı olabılırmı ? teşekkürler

Geri
Üst Alt