Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pot max stack closed

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Son_umut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Slm ben Refobjitem den 10000 yapiyorum ama npc den alinca hata veriyor
31000 sorun yok
IMG-20210718-WA0006.jpg
bu hatayi veriyor
1626649006354.png

Ben potlarda stack 1000'in üzerine çıkmamalı diye düşünüyorum. Tabi benim şahsi fikrim.. O kadar stack eklemek, onunla uğraşıp zaman harcamak yerine Force ve Cleric tablarına HP ve MP skill koyarım daha cazip. Adam ömür boyu kullansın. Torununa miras bıraksın :) Avrupa karakterler aynı kalsın dersen 15 sn delayını koy bak keyfine. Potları da kaldır npcden olsun bitsin.

Oyla 0
37k dediğin stack için table edit ile table ta smallint i int olarak ya da bigint olarak değiştirmen gerekir tabi bununla bitiyor mu? Tabi ki hayır bunlar kolay ancak asıl iş bunu yaptıktan sonra başlıyor.
smallint i int olarak değiştirdiğin de SQL bunu tanımlayacak ancak bunu öncelikle GameServer, sro_client ve gereken diğer programlarada uyarlaman gerekecek. 37k stack yapmış dediğin adamın ekibinde kaç kişi çalışıyor kaç tane yazılımcı var bunu düşün.
============
Edit:
GS, Shard ve Sro_Client paket yönetimi ve kodlamasını yapabileceksen buyur. Başlangıç olarak SQL Table Edit'ten smallint'i > int olarak değiştir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt