Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Premium Kullanılmıyor

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba oyunda kullanılan %5 premium var ama database de bakınırken %10 olanı da varmış dedim service aktif edeyim kullanayım ama olmadı kullanmak istediğim zaman sağ tık > yes diyorum ama hiç bir tepki vermiyor hata da vermiyor ama %5 olanı kullanabiliyorum bunun için ne yapmam gerekiyor?

%5 Premium > ITEM_MALL_PREMIUM_VIETNAM_GOLDTIME_PLUS >
// RefObjCommon
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
// RefObjItem
SQL:
// RefSkill
SQL:

%10 Premium > ITEM_MALL_PREMIUM_GLOBAL_GOLDTIME_PLUS >
// RefObjCommon
SQL:
// RefObjItem
SQL:
// RefSkill
SQL:

Buradaki service 1 de denedim ama olmadı
bura

Hangi database'i kullanmaktasınız normalde böyle bir hata mevcut olmamalı cleanlerde.
@Thor un paylaştığı cleane yakın database idi sanırım tam hatırlamıyorum ama buradan indirmiştim bunu çözemedik bir türlü konuyu daha fazla uzatmak ve rahatsızlık vermek istemiyorum mevcutta çalışan premiumu editlesem olur mu?
Çalışan premiumun tablolarını aynı şekilde buraya eklesem yardımcı olur musunuz %10 olarak ayarlamak istiyorum

Oyla 0
@Thor un paylaştığı cleane yakın database idi sanırım tam hatırlamıyorum ama buradan indirmiştim bunu çözemedik bir türlü konuyu daha fazla uzatmak ve rahatsızlık vermek istemiyorum mevcutta çalışan premiumu editlesem olur mu?
Çalışan premiumun tablolarını aynı şekilde buraya eklesem yardımcı olur musunuz %10 olarak ayarlamak istiyorum
Hali hazırda mevcut premium'u editlemek daha mantıklı lakin size güzel bir öneri de sunmak isterim. Forumda godbless paylaşımları mevcut o godbless paylaşımlarından yola çıkarak bir de hali hazırda Gold Time premium'dan yola çıkarak MAG değerlerine bakıp düzeltebilirsiniz yani

Özetle : Godbless ekler gibi premium ekleyin :) (Öneri olarak bunu sunabilirim)

Not : Ayrıca illa başka bir premium kullanmayacaksanız extra bir premium eklemek mantıksız benim düşüncem normal premium üzerinde editleme yapabilirsiniz :)

Oyla 0
Akşam bir bakalım ona anydesk varsa merak ettim yada hangi db

Oyla 0
Hali hazırda mevcut premium'u editlemek daha mantıklı lakin size güzel bir öneri de sunmak isterim. Forumda godbless paylaşımları mevcut o godbless paylaşımlarından yola çıkarak bir de hali hazırda Gold Time premium'dan yola çıkarak MAG değerlerine bakıp düzeltebilirsiniz yani

Özetle : Godbless ekler gibi premium ekleyin :) (Öneri olarak bunu sunabilirim)

Not : Ayrıca illa başka bir premium kullanmayacaksanız extra bir premium eklemek mantıksız benim düşüncem normal premium üzerinde editleme yapabilirsiniz :)
Arama yerine god bless yazarak bakıyorum da sadece iki tane çıktı birisi @Thor un 1,7,28 günlük olan

Oyla 0
Oyla 0
Teşekkür ederim son bir şey daha sorduktan sonra konuyu çözüldü yapabiliriz
Burada ki str int %5
Pyh mag damage
Alchemy rate filan bunların paramlarını hesaplayabileceğimiz bir program var mı şimdi benim premium da %5 değerleri örnek veriyorum str 162315 ama bunu 10 yapmak istiyorum bunun param değerini nasıl hesaplayabilirim

Oyla 0
Teşekkür ederim son bir şey daha sorduktan sonra konuyu çözüldü yapabiliriz
Burada ki str int %5
Pyh mag damage
Alchemy rate filan bunların paramlarını hesaplayabileceğimiz bir program var mı şimdi benim premium da %5 değerleri örnek veriyorum str 162315 ama bunu 10 yapmak istiyorum bunun param değerini nasıl hesaplayabilirim
Mesela hız 150 yazıyorsa oradan 150 yi görüp arttırabilirsiniz str 5 int 5 filan yazıyorsa onların hepsini değiştire değiştire neyin ne olduğunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt