Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Python İle Not Degerlendirme Projesi

Ellerine sağlık İhsan, python'a mı başladın? ^^
Biliyordum kendimi dahada geliştirme çabasına gireyim dedim kali linux 'te python çok işimi göreceginden programlama olmadan bi yere kadar gidebiliyorum sonra tıkanıyorum bunu aşmanın tek yoluda python'u ögrenmem kurs almaya başladım ilerliyoruz :)

Biliyordum kendimi dahada geliştirme çabasına gireyim dedim kali linux 'te python çok işimi göreceginden programlama olmadan bi yere kadar gidebiliyorum sonra tıkanıyorum bunu aşmanın tek yoluda python'u ögrenmem kurs almaya başladım ilerliyoruz :)
Kali linux öğrenmeyi istemendeki temel sebep ne peki? :D

Kali linux öğrenmeyi istemendeki temel sebep ne peki? :D
Hayır kali linux'te haşır neşirim suanda zaten ben suanda kullanmakta oldugum tool'lar ile bir yere kadar varabiliyorum github kütüphanesinde geliştiriciler tarafından paylaşılan projelerle python ögrenmedeki amacım ileri seviye kendi programlarımı,uygulamalarımı ve kendi modülümü yapmak

Maximum 3 ay hatta 3 ay bile sürmeyebilir python'u ögrenmem zaten yazdıgım kodları anlayabiliyorum ve daha önceden SQL bilgisine sahip oldugum için bana hiç yabancı gelmiyor

Geri
Üst Alt