Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Python İle Not Degerlendirme Projesi

Python'u ögrenmeden hazır programlar var hazır toollar var hazır herşey hazır var fakat programcılar kendine göre kendi isteklerine göre yapıyorlar programları benim anlatmak istedigim bu herşeyi benim kendim yapıp kendi isteklerime göre yapmam başkasının yaptıgı programı satında alabilirim örnek veriyorum 200 tl ye veya 300 tl ye ama hep onun istedigi şekilde onun istedigi özellikleri veya birşeyi kullanmak zorunda kalacagım neden kendim ögrenip yapmak varken başkasının yaptıgı programa para verip onun bana sundugu özelliklerle kullanayımki

Ögrenen adam havadan ögrenmiyor annesinin karnındada ögrenmiyor benim geçmekte oldugum yolları geçiyor istekli ve temelini saglam atması gerekiyor

Geri
Üst Alt