Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

100 Cap [Radium Aqua Reborn] Cap 100

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Önemli olan şu hadi aldın filterı bir şekilde diyelim backdoor var kullandığında ip adressleri belli oluyor onu geçtim :D filteri geliştiremedikten sonra ne yapıcaksınız çok merak ediyorum phbot -pc limit kırıldığında nasıl fixlemeyi düşünüyorsunuz :D zaten 500 den fazla oyuncunuz olursa filter-makine paraları sorun olmuyor hiç bir zaman bu dosyayıda indirdim radium dosyasını fakat hepsi filter ile bağlantılı oyun içerisindeki entegre iu sistemleri rank sistemleri vs herşeyi filter dosyaları ile bağlantılı filter dosyaları olmadanda burdaki db client bir işe yaramaz malesef :D filter ile iş bitse zaten piyasada açık kaynak kodlu güncel filterlar mevcut kimse uğraşmaz artık bu tür şeylerle 500-1000 tl verip filter alıyor kafası rahat :D

Geri
Üst Alt