Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Rare Paramları Hk.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bildiğim kadarıyla bunun ayarı database üzerinden yapılamıyor, direk game server üzerinde diye tahmin ediyorum.
Örnek RefObjItem tablsosunda 1dg Seal of Star item için ItemClass clonumunda 1 moon için 2 sun için 3 yazıyor ve 2 dg dede aynı clonum seal of star için 4 moon için 5 sun için 6 olarak devam ediyor bu seal namelerin dg ' yegöre ayarı var.

Mustafa, önerim var olan Sun rare adını media'dan değiştirmendir.

DMG'lerini de düzenlersen yeni bir Rare'ymiş gibi oyuna entegre edebilirsin. Zahmete gerek yok, bir çok zımbırtı ve sorun çıkıyor. Üstte bahsettiğim olayın başına gelmesi muhtemel.

DMG düzenleme konusunu ise şöyle videolu olarak anlatayım, kendime ait olan 100 CAP DB'de yaptığım bir işlemdi.
Zahmeti çok oluyor ama gayette dengeli oluyor.

Aslında doğru söylüyorsun işin kolayı Sun rare adını değiştirmek ama ben o zahmetli olanın nerde olduğunu öğrenmek istiyorum.
DMG düzenleme konusuna gelince örn. 01_C ile 02_A'nın ortalamasını alarak 1~10dg arası tüm silahları düzenledim. Dengeli olduğunu düşünüyorum :)
Olydbg ile baktım gameserver'de göremedim "rare-rarity" ile ilgili sonuç bulamadım, "itemclass" yerde geçiyor ama onlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Evet buldum, sro_client'teymiş paramlar, assembly bilmediğim için konu yarım kaldı, sağlık olsun.
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt