Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Rebellion filter

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bardo41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bardo41

Arkadaşlar muhabın güncel filter databesesi dll leri mevcut eski exeye bu yeni dll leri ve yeni databeseyi eklemek mümkünmü yardımcı olabilecek kimse yokmu

Kendimi tekrarlamaktan nefret ediyorum al maxiyi rahatina bak her özellik var varsayiyorum pc limiti kirildi ( ki daha örnek olacak bi vakaya rastlamadım ) güncellemesi oluyor karsinda muhattap alacagin insanlar var hizmet on numara Daha insan neden macera arar ki ?

Oyla 0
Discord baksana bi dlleri atarmısın localde test etcem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bak bu adama lisans sağlamışsın :D programı alıp 1 ay kullanmış yani bu bile beğenmemiş sanırsam :D sen paylaş biz kullanak :D (not sro ile işim yok forumdakiler kullansın yani :D )

@ZTX_100 ah ah :D keşke paylaşsan şu filteri sana bi hayrı yok başkalarına dokunsun hayrı bari :D boşa para verdin kullanmıyon bi işe yarasın :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt