Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar muhabın güncel filter databesesi dll leri mevcut eski exeye bu yeni dll leri ve yeni databeseyi eklemek mümkünmü yardımcı olabilecek kimse yokmu
babel.net koruma koymuş mini module manager.exe 'ye sadece aç kapat işlevi görüyor o kadar dbden işlem yapıyorsun yaptığın özelliğin aktif olması için restart demen gerekiyor
Kendimi tekrarlamaktan nefret ediyorum al maxiyi rahatina bak her özellik var varsayiyorum pc limiti kirildi ( ki daha örnek olacak bi vakaya rastlamadım ) güncellemesi oluyor karsinda muhattap alacagin insanlar var hizmet on numara Daha insan neden macera arar ki ?
bak bu adama lisans sağlamışsın programı alıp 1 ay kullanmış yani bu bile beğenmemiş sanırsam sen paylaş biz kullanak (not sro ile işim yok forumdakiler kullansın yani )
@ZTX_100 ah ah keşke paylaşsan şu filteri sana bi hayrı yok başkalarına dokunsun hayrı bari boşa para verdin kullanmıyon bi işe yarasın