Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimde görünen hatayı nasıl çözebilirim amacım orda görünmemesi veya oyundan kaldırmak değil çözmek istiyorum çözümünü sunarsanız sevinirim başka forumlarda bunun bulunduğu kısımları silin diyor amacım silmek değil düzeltmek.
Server cfg de ki event_system , 2009 winter eventi falan OFF yap ya da başına // koy sonra sunucu dosyasındaki script leri değiştir dene bir bakalım bulamazsan upload edeyim script happy event li
Server cfg. De tüm eventler aktif 30001 den 30005 e kadar eventte dbde ekli sayıyı salladım işte resimdeki sayılı satırlar dbde ekli ama aynı sorun ollydbg ile hatayı nopluyacam bunu istiyor sanırım kaşınıyor ?