Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Relase Best Avatar 2019 All in One (Wing/Dress/Hat/Attach)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Şifreyi bir tek siz mi kırabiliyorsunuz? Uğraşan az çok bilgi sahibi olan herkes kırabilir.
Bir kere bir dosya biri ile paylaşıldıysa, o dosya yayılır unutmayın.
Şifresini kırdığınız serverin sahibide gelsin, sizden şikayetçi olsun? Joymax private serverlerden şikayetçi olsun? Böyle bir şey var mı?

Bilgi paylaştıkça çoğalır. Birşeyler yayılmasın diye gizleyecek olan birisi olsaydım. 2015'te cSRO ve cSRO-R Filesi ilk kez paylaşan ben olmazdım bedava.

Doğru diyosunuz ama kırma hakında yardım istediğimde zaman alır dediniz değerli zamanınızı ayırmadınız ve ben birilerinden bişeyler istediğimde vermiyor ben neden verim siz kendiniz dediniz zaman alır boş kafa zaman lazım diye neden ugraşıp yardımcı olmadınız şimdi gelmiş ne diyosunuz

Bildiğim ve başarılı sonuç kırma yöntemini herkesle paylaştım. Protectli media yolunda sonuç her zaman kesin değildir farklı yöntemler isteyebilir vs. Ayrıca işlerimin ne denli yoğun olduğunu bilmiyor olabilirsiniz fakat tek işim bu forum sitesi değil. Elimden geldiğince ben herkesle herşeyi paylaşıyorum, paylaşacaklarımda henüz bitmedi.

Bu gece buna kafa yorayım refobjcommon,refobjitem,skildataxxxenc hazırlamak gerekiyor 1 gecemi alır :)

Rm2kgab.jpg

npiIbab.jpg

Geri
Üst Alt