Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

Daha sonra RefRegionBindAssoc Server tablosunda Muhan kısmını hiç bir şekilde kapatmayın ve oranın ayarlamasını yapın :)

ben nerede hata yapıyorum cert acılmıyor arkadas delırcem ya

Error from GlobalManager.EXE
Server[6][GatewayServer][192.168.34.13,0] Certified!
SMC Abnormal User! [5][192.168.34.13]
##### SMC Session(IP: 192.168.34.13) Closed by AbnormalUserCheck!! #####
unhandled msg received CGlobalManagerMainProcess : [From IP:192.168.34.13(Session:5)] [Msg:0x7204(Req), PureID:0x0204, (Total:0 - Remain:0)]
SMC Says wrong user info.
Also MachineManager spamms:
PdhCollectQueryData() returns error(0x800007D5) error.
Any idea what is wrong?

Ücretsiz bot yaptınız, db ile client esitlediniz, tüm hataları düzelttiniz, offsetleri bulup kendinize göre düzenlediniz en önemlisi paketleri bulup filter Yaptınız ve oyun açtınız...
Artık bi 3 yıl uğraşırsınız buna filter yapacak adam da zor çıkar:D

sürekli c7 alıyorum portlar herşey doğru billing privilled ip vs neden alırım sizce

@|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿

Billing server hata veriyor mu bir bak C7 ISRO-R %80 ondan kaynaklanıyor.
Sorun devam ediyorsa F3rre#5715 yaz kontrol edelim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ücretsiz bot yaptınız, db ile client esitlediniz, tüm hataları düzelttiniz, offsetleri bulup kendinize göre düzenlediniz en önemlisi paketleri bulup filter Yaptınız ve oyun açtınız...
Artık bi 3 yıl uğraşırsınız buna filter yapacak adam da zor çıkar:D
Ben yazdım filteri şuan testlerini yapıyorum %80'i bitti :(

Error from GlobalManager.EXE
Server[6][GatewayServer][192.168.34.13,0] Certified!
SMC Abnormal User! [5][192.168.34.13]
##### SMC Session(IP: 192.168.34.13) Closed by AbnormalUserCheck!! #####
unhandled msg received CGlobalManagerMainProcess : [From IP:192.168.34.13(Session:5)] [Msg:0x7204(Req), PureID:0x0204, (Total:0 - Remain:0)]
SMC Says wrong user info.
Also MachineManager spamms:
PdhCollectQueryData() returns error(0x800007D5) error.
Any idea what is wrong?

privelegendIPSmc veya benzeri bir tablo olması lazım 2tane ip ekliyorsun artık smc içinde ip ekleniyor.

Billing server hata veriyor mu bir bak C7 ISRO-R %80 ondan kaynaklanıyor.
Sorun devam ediyorsa F3rre#5715 yaz kontrol edelim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ben yazdım filteri şuan testlerini yapıyorum %80'i bitti :(

privelegendIPSmc veya benzeri bir tablo olması lazım 2tane ip ekliyorsun artık smc içinde ip ekleniyor.
Bi bitfilter crack yapacaktın 10 aydır dönüş yapmadın :rolleyes: gizleniyorsun ve sürekli
Screenshot_20221001_040852.jpg

Geri
Üst Alt