Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

yok zararsız dosyalar vırus programına tarattım bısı cıkmadı
eyw
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sonunda basardım gırdım :3
tebrikler :giggle:

sonunda basardım gırdım :3

Sql Server 2008 R2 için databaseleri script çıkarta bilirmisin

eyw

tebrikler :giggle:

Sql Server 2008 R2 için databaseleri script çıkarta bilirmisin
scrıpt olsa bıle 2022 den asagıda calısmaz brom

sql serverinde hata olabilir bro bende cıkıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
subzeronun dosyalarını kullan hakanın kurulum vıdeosuylada kur acılır kardeşim
Bu dosyaları rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün ayarlarınızı videoya göre yaparsanız dediği gibi direk stabil bir şekilde oyuna girebilirsiniz. Dosya Uploadlarını Megaya ben ekledim ilk baştaki çok karman çorman ve dağınıktı şu an son ayarlarıyla daha stabil billing ve cert ve cfg. içindeki eksik olan hatalar gidireilmiş vaziyette. Hakanında eline sağlık güzel bir konu ve paylaşım gerçekleştirdi Emeği geçen güzel insanlarda var.

Bu dosyaları rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün ayarlarınızı videoya göre yaparsanız dediği gibi direk stabil bir şekilde oyuna girebilirsiniz. Dosya Uploadlarını Megaya ben ekledim ilk baştaki çok karman çorman ve dağınıktı şu an son ayarlarıyla daha stabil billing ve cert ve cfg. içindeki eksik olan hatalar gidireilmiş vaziyette. Hakanında eline sağlık güzel bir konu ve paylaşım gerçekleştirdi Emeği geçen güzel insanlarda var.
bro ben kurdumda bunu chara girmedi databasesini tekrar duzelt hakanin burdaki paylastigi db yi kurdum sorunsuz girdi oyuna bir goz at o databaselere

Çok fazla kişinin Billing hatası aldığını gördüm ve bu sorunu düzeltmeye yönelik bir adım program yaptım, kullanımı gayet basit config.ini dosyasına ip adresinizi ve portunu girmeniz yeterli herhangi bir veritabanına bağlanmasına gerek yok sistemin.

server.cfg ise aşağıdaki gibi olması yeterli

CGILogin "http://config.ini ip ve port/Property/Silkroad-r/checkuser.aspx"

Not: Exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Konu başına eklendi. Teşekkürler, @K4R4 ve teşekkürler @|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿

thnx for video @mixawy.

Geri
Üst Alt