Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

billing ve cert için ekstra ayar yapılması gerekiyormu acaba config kısımlarını düzenledim ama exeler açılıp kapanıyor x64 versiyonlarını kullanıyorum cert için dbye de oluşturup sql kısımlarınıda ayarladım

billing ve cert için ekstra ayar yapılması gerekiyormu acaba config kısımlarını düzenledim ama exeler açılıp kapanıyor x64 versiyonlarını kullanıyorum cert için dbye de oluşturup sql kısımlarınıda ayarladım
Örnek veriyorum BilgisayarAdı\SQLEXPRESS şeklinde ise veri tabanı bilgin configte BilgisayarAdı\\SQLEXPRESS şeklinde yaz json convert ederken sorun yaşıyor olabilir.

Get this error on cert. Any help? i cannot restore cert db without errors also..

C:\ISROR\ISRORCRET>isrorcert
info: ISRORCert.Model.CertificationManager[0]
Certification successfully refreshed
1 - Certification
2 - MachineManager
3 - GlobalManager
4 - MachineManager
5 - DownloadServer
6 - GatewayServer
7 - FarmManager
8 - AgentServer
9 - SR_ShardManager
10 - SR_GameServer
Unhandled exception. System.Net.Sockets.SocketException (10049): Požadovaná adresa není v tomto kontextu platná.
at System.Net.Sockets.Socket.UpdateStatusAfterSocketErrorAndThrowException(SocketError error, String callerName)
at System.Net.Sockets.Socket.DoBind(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.Bind(EndPoint localEP)
at ISRORCert.Network.AsyncServer.Accept(String host, Int32 port, Int32 outstanding, IAsyncInterface interface) in C:\Users\Daxter\Documents\ISRORCert\src\ISRORCert\Network\AsyncServer.cs:line 18
at ISRORCert.Services.CertificationService.CreateListener() in C:\Users\Daxter\Documents\ISRORCert\src\ISRORCert\Services\CertificationService.cs

Any help?

Bu konuyu başa tuttursalar guzel olurdu
Cert ve billing dosyaları güncellenmiştir hayırlı olsun hepinize :D
Konu Günceldir.

Türkiyenin En iyi Silkroad lameri olarak dosyalar ilk sizde :D
paşam log database işini nasıl hallederiz onuda cıkaracaklarmı yoksa csronun log databasesi işe yararmı sence

Help pls, FarmManager.exe error
there is no assigned ip for certifying server [MachineManager]

Checked cert 1000 times

Geri
Üst Alt