Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden bir mahsuru olsun, 2 seneye yakındır bu grupta olabilirsin, burada bunu tartışmıyoruz, senin burada olduğun kadar benim vsro'da geçmişliğim var.
Sana yardımcı olmak adına yazdım bunu, aradığın basit bir konu ve forumda da mevcut.
Forumun kurallarından biri, konu açmadan önce aradığının konunun var olup olmadığını kontrol etmendir.
Sen yine zahmet etmeyeceksin, hazırı seversiniz buyur;