Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Çözüldü Reverse - Global Süre Ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redbow1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu prosedürü kullan daha sonra DB to Media kullanarak import et
Bu kısın 'param4=5000' süresidir bunu 1000 yaparsan dedigin gibi olur
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekürler hocam deniyorum hemen
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunum çözüldü çok teşşekür ederim kardeşim @Mico cansın.

Oyla 0
hocam db to media da data_all şeklinde çıkan dataları patch için nasıl kullanmalıyız
direk çıkan textdataitem_all vsleri patch at sorun cıkarmaz basındaki itemdata.txt içinide tabi itemdata_all.txt seklınde yaparsan sorun cıkartmaz

Oyla 0
direk çıkan textdataitem_all vsleri patch at sorun cıkarmaz basındaki itemdata.txt içinide tabi itemdata_all.txt seklınde yaparsan sorun cıkartmazbu şekilde
bu şekilde kullandım doğrusu patch öncesine kadar sorunsuz giriyordum patch sonrası start diyince client gelmeden yükleme ekranından kapanıyor yine tekrar deneyeceğim teşekkür ederim

Oyla 0
bu şekilde kullandım doğrusu patch öncesine kadar sorunsuz giriyordum patch sonrası start diyince client gelmeden yükleme ekranından kapanıyor yine tekrar deneyeceğim teşekkür ederim
her işlem öncesi her ihtimale karşi yedek almalısın

Oyla 0
direk çıkan textdataitem_all vsleri patch at sorun cıkarmaz basındaki itemdata.txt içinide tabi itemdata_all.txt seklınde yaparsan sorun cıkartmaz
Mico aynı sorun bende de var baya denedim elle attım falan olmadı rollback yaptım en son müsaid olduğunda iki dkka bi bakabilir misin

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt