Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu prosedürü kullan daha sonra DB to Media kullanarak import et
Bu kısın 'param4=5000' süresidir bunu 1000 yaparsan dedigin gibi olur
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bunu prosedürü kullan daha sonra DB to Media kullanarak import et
Bu kısın 'param4=5000' süresidir bunu 1000 yaparsan dedigin gibi olur
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
direk çıkan textdataitem_all vsleri patch at sorun cıkarmaz basındaki itemdata.txt içinide tabi itemdata_all.txt seklınde yaparsan sorun cıkartmazbu şekilde
bu şekilde kullandım doğrusu patch öncesine kadar sorunsuz giriyordum patch sonrası start diyince client gelmeden yükleme ekranından kapanıyor yine tekrar deneyeceğim teşekkür ederim
bu şekilde kullandım doğrusu patch öncesine kadar sorunsuz giriyordum patch sonrası start diyince client gelmeden yükleme ekranından kapanıyor yine tekrar deneyeceğim teşekkür ederim