Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü reverse sorunu

Türk Lirası
0.00₺
merhaba ben reverseleri üst üst yapmak istiyorum mesela örnek vermek gerekirse clon map oluşturdum fakat ne yaptımsa karakoramdaki herhangi bir reverse bölgesinin kutucuğuna clon mapa gidecek olan reverseleri üst üste sıralıyamadım nerde hata yapıyorum acaba

Sen jangan cave ve shambhala ya gidilen reverse noktası gibi olsun diyorsun, tıklayınca 1 den fazla seçenek çıkacak. Bunun için telelink tablosunda onların satırlarını incelemeni öneririm

Oyla 0
@Shanks hocam ben bunu zaten ekledım benım amacım @risesun97 dediği gibi reverseleri üst üste yığmak fakat risenun dediği telelinkle alakası yok ben teleporta eklemek istemiyorum reverseye eklemek istiyorum.

Oyla 0
@Shanks hocam ben bunu zaten ekledım benım amacım @risesun97 dediği gibi reverseleri üst üste yığmak fakat risenun dediği telelinkle alakası yok ben teleporta eklemek istemiyorum reverseye eklemek istiyorum.
Pardon telelink değil yanlış dedim optional teleport gibi bir tablo vardı reverse noktaları orda

Oyla 0
_RefOptionalTeleport tablosunu açıp buradan reverse ile gidilecek bölgeye grup yapmanız gerekiyor, örnek olarak jangan cave'ye bakmanı tavsiye ederim, ufak bir detay gruplandırıyor.

Oyla 0
regıonıdgrup bunlarda en son Id 7 var hocam bunu neye göre ayarlıcam şimdi onu anlıyamadım caveyımı kopyalayayım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt