Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru 🚀 Hostgener | "VSRO25" İndirimi Tekrardan Aktif!

Sunucularımızdan Memnun Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Başarılarınızın devamını dilerim.
Bu şekilde kaliteli ve sorunsuz hizmete devam ettiğiniz sürece bizlerden size tam destek. (y)

örnek 12 gb ramli makine ve 8 cpu 87 tl böyle fiyat görülmedi diğer oyun firmalarından değil silkroad için kiraladığımız yerlerde böyle özellikte bu fiyata asla bulunmaz tanıdıklarıma ve kendim alırsam ilk tercihim siz olucaksınız bu zamanda bu fiyat imkansızı vermişsiniz çok teşekkür ederiz :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Diğer firmaların sunucuları kiralık vb veya al sat olarak veriyor olabilir. Bu işi yapmak zordur sürekli veri merkezine gidilmesi sunucuların kontrol edilmesi gibi işlerin yapılması gerekebiliyor.
Bu sebepden diğer firmalar alsat olarak iş yapıyor olabilir. Biz sürekli yeni makinalara yatırım yapıyoruz, bu sebepden de fiyatlarımız hep aşağı çekiyoruz.
Yakın zamanda vsro ailesine özel bir indirmimiz olucak. Bu gün akşam sularında indirim miktarı ve kupon kodu açıklanacaktır.
Güzel yorumlarınız için teşekür eder herkese iyi çalışmalar.
Sağlıklı günler dilerim.

Bugün kiraladım deneme amaçlı 10 GB ram ve çok memnun kaldım maşallah aşırı hızlı makina teşekkür ediyorum böyle bir imkan sağladığınız için 😊

Geri
Üst Alt