Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruRSBOT - A New Silkroad Online Open Source Bot
Beni tek yıldıran her zaman motivasyon eksikliği olmuştu. Ama görüyorum ki yapılan bu güzel yorumlar, gruplarda ve forumlarda insanların vermiş olduğu destekler beni çok duygulandırdı. Bunların bana inanılmaz motivasyon sağladığını da bilmenizi istiyorum. Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim.❤
@alikvp Beta herkese açılacak. Şuan çıkış tarihi belli değil. Optimizasyon benim için çok önemli, şuanda sadece bug fix ve optimizasyon üzerinde çalışıyorum. Bilirsiniz bunlar biraz zaman alıyor
@sarkolata Bizim insanımız tasarım, kullanım kolaylığı ve hızı severler. Bende bunu sağlamak için çalışıyorum.Bunların sağlandığını gördüklerinde zamanla destek vereceklerdir.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
kardeşim emeğine ve ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş inşallah diger botlar gibi piyasada tutulur bir önerim var gene sen bilirsin ikinci bir dil olarak bota türkçe dil desteği ve türkçe ayarlar ekler isen ingilizce bilmeyen kardeşlerimize de faydalı olur önerim budur
Valla tebrik ederim, çok muazzam bir çalışma @SDClowen . Benim videolardan izlediğim ve anladığım bot gayet hızlı tepkime veriyor ve oyun içerisindeki hızı gayet yeterli gibi duruyor. Eğer kullanılacaksa benim düşüncem hız başlangıç için yeterli. Sbot'u sbot yapan ilk çıktığında bilirsiniz hızının çok ön planda olmasıydı.
Allah binlerce kullanıcıya ulaşıp satışlarını göstermeyi de nasip etsin..
Sağol kardeşim Allah razı olsun. Hız konusunda 2. video yayınladıktan sonra daha da optimize ettim, hala devam ediyorum. 3. video 1-2 gün içinde yayınlayacağım. 2. ve 3. video arasındaki hız farkını farkedeceksin. Aralarında muazzam hız farkı var.