Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

RsBot Trsroda kullanilabilir mi? Ayrica kurulum hakkinda bilgi verebilecek birisi var midir? Tesekkurler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blitz35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam trsro da botu baya aktif kullaniyorum alana kendim goturuyorum diger ozellikleri bilmedigimdendir sanirim kullanamiyorum yardimci video cok iyi olur bu sebebten. mesela yolu daha cizdiremedim ne yptiysam olmadi sahsi kanaatim botun reklami olucak binevi yazilimcisina fayda saglayacak sorun cikaracagini dusunmuyorum iyi forumlar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam biraz argo olacakta işin enterasan yanı ben de bilmiyorum kullanmayı kurcalaya kurcalaya buldum fakat tamamına hakim değilim. Bu sebepten dolayı botun adminleri ile bir türlü görüşme sağlıyamadım. Dönüş yaparsalar video çekmek basit ve insanlara kullanışlı olacağını bende biliyorum. Dediğim gibi dönüş sağlanırsa tanıtımı hazırlarım. İyi forumlar ve iyi günler dilerim. ❤❤❤

Geri
Üst Alt