Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

RSBot v2.0 Official has been released!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Install .net 6.0 runtime
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Dostum kusura bakmada doğrudan masaüstünü seçersen zaten kabul etseydi bile masaüstü çorba gibi olur tüm dosyaları oraya çıkarırdı. Hadi onuda geçtim eski kurulum alanı sanır ve eskisini silip yenisini yüklemeye çalışır. Programcı adamsın bilmen lazım böyle şeyleri

Sağ olasınız dostlar. Boş vaktimizde elimizden ne geldiyse işte :)

Çok teşekkür ederim böyle düşünmenize çok sevindim.

Bot Güzel ama tek sorun ne biliyomusunuz beyler Bota Start deyince herseyi yapmaya baslıyor botu durdurunca yapmıyor örnek olarak mastery uplama str int uplama pet oto toplama gibisinden diger botlarda bot aktif değilse bile bu işlemleri yapıyordu

Dostum bot başlatmadan pet toplama işlemine geçmez. Zaten başlamadan neden toplama yapsın ki? Hadi onu da geçtim mastery uplqma ce stat uplama yerlerinde, bot aktif olmasa bile çalış seçeneği var zaten, ona tik at

Teşekkürler, çok emek olduğu belli bu botu ecsro filesler de çalışmasını sağlayabilirmisiniz? :)

Geri
Üst Alt