Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Rütbe Yükseltmeleri/Düşürmeleri/Güncellemeleri Hk.

@Aleriya foruma sağladığı katkılar ve üzerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirdiği için, kısa sürede Super Mod. olmaya hak kazandı. :)

Kendisini tebrik eder, başarılarının ve ilgisinin devamlılığı dilerim. ❤

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Gerçektende bu kadar hızlı bir yükseliş yaşayacağımı düşünmemiştim. Foruma her daim elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum 🌹 🌹 .
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
i Bölümünü güncel tutmak , konuları taşımak ve özel mesajlara elimden geldiğince dikkat ettiğimi düşünüyorum. Tekrardan beni bu rütbeye layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim @Spare böyle devam!
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@terrorenemy ''Deneme Moderatör'' olarak yükseltildi. Yeni rütbeniz hayırlı olsun. Paylaşımlarınızı ve forum içi etkinliğinizi koruyacağınızdan eminim. Kolay gelsin!

Geri
Üst Alt