Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü S1030 hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar merhaba karakter acarken s1030 hatası alıyorum. bikaç denemem oldu ama düzelmedi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
SRO[2020-04-03 00-20-48]_67.jpg

S1033 sorunu çözdüm.Sorun DB temiz değildi :)
Fakat
OnSR_PREPARE_USER_ACK() - An error returned from GAMESERVER error_code: 23]? LOADTARGET_CHEST Failed (1011)

atlatamadım ilk kere alıyorum bu hatayı anlamadım

Oyla 0
Clean olarak başladıysan bütün herşeyi db temizle devam derim veya temiz bir db ile ilerle ileriye dönük sorunlar yaşayabilirsin.
Formda mevcut var araştırma yaparsan.

konu başlığı düzeltildi olarak duyarlandı.

Oyla 0
Hayır, bu sadece DB içerisinde ki char, pet, slot vb. yerleri temizler yani oyun da hiç bir karakter kurulmamışcasına önüne sunar. Editlerin ile alakası yok.

Oyla 0
Öncelikle tüm exeleri kapat gelişmiş db temizleme konusundaki shard log acc temizleme kodlarını kullan ardından serveri aç Çar oluştururken hata verince hızlıca gameserver ve shard bak orada mor veya kırmızI yazı ile hata yazar resmini konuya ekle

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Oyla 0
Geri
Üst Alt