Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Samarkand bölgesine niya mage - niya shaman eklemek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adm044
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adm044

.
Türk Lirası
0.00₺
İyi Forumlar Üstadlarım
Samarkand Bölgesinde Şuanda Olması Gereken Moblar Var yani orjinal moblar
Ben Buraya Niya Mage - Niya shaman Eklemek İstiyorum Kısaca 80 Cap eUyarlamak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

bu kodla kaldırırsın
Kod: Update [SRO_VT_SHARD].[dbo].[Tab_RefNest] Set dwMaxTotalCount = dwMaxTotalCount * 0 Where dwTacticsID IN (Select dwTacticsID FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[Tab_RefTactics] Where dwObjID IN (SELECT ID FROM SRO_VT_SHARD.dbo._RefObjCommon Where CodeName128 LIKE '%MOB_RM%') ) Jangandaki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_CH%' Donwhang'daki moblar 1: select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_WC%' Donwhang'daki moblar 2: select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_OA%' Hotandaki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_KT%' Karakoramdaki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_KK%' Taklamakan'daki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_TK%' Downhang Cave'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_DH%' Roc Mountain'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_RM%' Constantinople'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_EU%' Samarkand'daki moblar 1: select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_AM%' Samarkand'daki moblar 2 : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_CA%' Jangan cave'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_TQ%' Alexandria'daki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_SD%' Jupiter'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_JUPITER%' Forgotten World'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_GOD%'

Oyla 0
Bölgedeki mobları Tab_RefTactics dan bulup daha sonra Tab_RefTactics dwobjid degistirip yapabilirsin bu daha kolay olacaktır.
Örnek : Tab_RefTactics > dwobjid > 14940 (MOB_CA_ONG) mob id > 3802 (MOB_TK_BONESOLDIER_CLON) ile değiştirirsen o bölgede moblar değişmiş olur.

Oyla 0
youtube da bile mob değiştirme videoları var biraz araştırırsanız çok rahat bulup yapabilirsiniz.

Oyla 0
mob id lerini bul :

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

bu kod ilede eski id ler ile yeni mob id lerini girerek değiştirebilirsin.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Not işlemleri yapmadan önce DB yedeğini almanı tavsiye ederim. Sorumluluk kabul etmem ama kod %99 çalışıyor.

en basit yoldan böyle değiştirebilirsin çok basit :)

Kod'lar alıntıdır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt