Yapılan imaların cezasız kalmayacağını 2 gündür bir çok konu altında yazdık. Onun sonucunda bugün cezalandırıldı.
Senin olan bir şeyi bir şekilde başkaları tarafından kullanabilir hale getirip paylaşması, benim seninle olan dostluğumdan dolayı bu arkadaşın konusunu kaldırmamı gerektirmez. Zira burası bir paylaşım forumu, oyuncuya yönelik yada private server kurucularına yönelik paylaşımları kendi kişisel çıkarım, meselelerim için engellemem / engelleyemem. Biz bu forumu bir çok konuda fark yaratıp, en ulaşılabilir şekilde hizmet vermek amacıyla kurup senin gibi dostlarında desteğiyle bugünlere kadar getirdik. A 'dan Z 'ye bir çok kişinin bunda emeği / hakkı var.
Bu arkadaş ilk konusunu açtığında sataşmamıştı ama hatırlıyorum konusuna epey saldırı olmuştu, sadece sen değil bir çok kişi bunu yapmıştı.
Sessiz kalmam, onu savunduğum yada bir taraf olduğum anlamına kesinlikle gelemez. Ben tüm yönetim ekibine de her zaman söylediğim gibi
son çare olarak ban uygulamasına başvuruyorum. Bunun örneklerini daha önce de yaşadık. elanor'u kayırıyor gibi bir algı oluşmaması adına bunu yazıyorum... Burası birilerinin kayırıldığı bir yer değil, kurallar tüm yönetim üyelerininde uymakta zorunlu olduğu kurallar. İhlal varsa cezada var. Bununda bir örneğini daha evvel tanıtım konusuna logomuzu eklemeden, kendi konusunu açan bir yöneticinin yetkisinin alınmasıyla yaşanmıştı.
İçinde bulunduğumuz sektörde, sen benden daha iyi bilirsin ki her şey tamamen bizim tarafımızdan yapılmış değil. Dosyaları zaten söylemiyorum bile. O yüzden bana ait ibaresi bana göre bu piyasa da çok saçma bir cümle. Örnek verelim, MaxiGuard global chat link ekledi. Bunu filterine ilk ekleyen F8'di, f8 çıkıp diyebilir mi bu bana ait? Diyemez. Bazıları senin gibi kendi fikirleriyle, emekleriyle bir proje geliştiriyor. Bazıları da bu projeleri ç(alıp) paylaşıyor. Bunun önüne geçmek mümkün mü? Değil. Burada olmasa başka bir yerde bunu yapacaklar.
Forumda dünde söylediğim gibi bundan sonra yapılan, sataşma, kışkırtma, tahrik edici hareketlerde bulunma gibi tüm eylemler taraflar kim olursa olsun caydırıcı cezalar ile sonuçlanacak.
Ayrıca keşke
yazmadan evvel şuralara bir baksaydın;
Şu cümlenin de beni kırdığından emin olabilirsin.