siezma
.
Merhaba arkadaşlar, bizzat bizim tarafımızdan yapılmış olan, 19.07.2024 tarihinde sorunsuz oyunu açtığımız Cruel Online 110 Cap database satılıktır.
Database içindeki dungeonlar tamamen görevler ile hazırlanmış, istenirse drob'a da çevirilebilir.
DB İçindeki Dungeonlar ve diğer yeni özelliklerin bazıları;
- Secret Lower-Upper Tomb,
- Shadow Boss Dungeon,
- Thief Boss Kalia,
- Devil's Garden,
- Shambala(Job haritası yaptık tüm haritada rastgele 4 yeni unique atmakta ve sadece job ile girilip fight amaçlı.)
- Web Rank(TRSRO Webrank),
- Glow ve Model switcher'de mevcuttur.
ve içerisinde yazmayı unuttuğum veya hatırlayamadığım bir çok yeni özellik bulundurmaktadır.
İlgilenen kişiler Discord veya Whatsapptan iletişime geçebilirler,
Whatsapp:
Discord kullanıcı adım: siezma
Database eksiksiz ve çok uğraşlar verilerek yapılmıştır.
Satın alıp açmak isteyene, maxiguard ayarları da teslim edilecektir.(Maxiguard DB ve Ayarları)
- Ek olarak database üzerindeki yapılmak istenilecek olan editler satın alan kişi kendisi yapabilir yada ücret karşılığında biz yapabiliriz.
- Elimizde yine sorunsuz olarak çalıştırdığımız ISRO-R Files database custom filteri ve diğer tüm gerekli dosyalarıyla birlikte bulunmaktadır. Detaylı bilgi için yazabilirsiniz.
Herkese iyi günler, iyi oyunlar
Oyunun tanıtım afişi;
Database içindeki dungeonlar tamamen görevler ile hazırlanmış, istenirse drob'a da çevirilebilir.
DB İçindeki Dungeonlar ve diğer yeni özelliklerin bazıları;
- Secret Lower-Upper Tomb,
- Shadow Boss Dungeon,
- Thief Boss Kalia,
- Devil's Garden,
- Shambala(Job haritası yaptık tüm haritada rastgele 4 yeni unique atmakta ve sadece job ile girilip fight amaçlı.)
- Web Rank(TRSRO Webrank),
- Glow ve Model switcher'de mevcuttur.
ve içerisinde yazmayı unuttuğum veya hatırlayamadığım bir çok yeni özellik bulundurmaktadır.
İlgilenen kişiler Discord veya Whatsapptan iletişime geçebilirler,
Whatsapp:
Discord kullanıcı adım: siezma
Database eksiksiz ve çok uğraşlar verilerek yapılmıştır.
Satın alıp açmak isteyene, maxiguard ayarları da teslim edilecektir.(Maxiguard DB ve Ayarları)
- Ek olarak database üzerindeki yapılmak istenilecek olan editler satın alan kişi kendisi yapabilir yada ücret karşılığında biz yapabiliriz.
- Elimizde yine sorunsuz olarak çalıştırdığımız ISRO-R Files database custom filteri ve diğer tüm gerekli dosyalarıyla birlikte bulunmaktadır. Detaylı bilgi için yazabilirsiniz.
Herkese iyi günler, iyi oyunlar
Oyunun tanıtım afişi;