Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve söyle birşey söyleyim açıkçası bunu kendim unrealden 0 dan uğraşsam eminim daha kısa sürede yapardım burada gördüğünüz 1 dakikalık bir video bunun bu hale gelmesi için neler çektiğimi bir Allah bilir bi ben,çok şükür seviyorum bana çok şey öğretti bir hedef koydum ve yapana kadar pes etmedim şimdiki hedefim unreal engine 5 tam bağımsızlık için
Hiçbirşey üretemiyorlar ise, tasarımı ilk yapanlar nasıl yapmış oluyor? O zaman kopyalanıcak bir tasarım ortada hiç olmaz.
Ne kadar saçma bir söz ya. Başkasının kopyasını yapıcaksan, bu senin ne kadar aciz olduğunu gösterir. Çalıntı suyla değirmen dönmez.
Python, C#, C++ vs neyse bu yazılım dilleri ile yapıyor kim ne yapıyorsa. Yoksa kendi yazılım dillerini oluşturup mu yazılım yapıyor bu insanlar?
Teşekkürler sana da iyi forumlar