Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selam Ben Geldim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evren

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Şu sıralar server açmak,editlemek gibi bir hayale bir hevese kapıldım. Bilgim, tecrübem yok eski bir silkroad oyuncusuyum sadece. Bana bu konu da rehber olabilecek bir konu var mıdır forumda ? Nereden başlamam gerektiğini, işlerin nasıl yürüyeceğini anlatan. Şimdiden teşekkürler. :)

hoşgeldin :)
uzun ve biraz sabır gerektiren bir yol ama yapabilirsin.
ilk olarak burdan başlaman gerekiyor.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

ilk aşaman bu video sonrasını bitirdikten sonra söylerim :)

hoşgeldin :)
uzun ve biraz sabır gerektiren bir yol ama yapabilirsin.
ilk olarak burdan başlaman gerekiyor.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

ilk aşaman bu video sonrasını bitirdikten sonra söylerim :)
Sağolun hocam bu kadar hızlı cevap geleceğini tahmin etmemiştim :) Hayırlı geceler.

Hoşgeldin dostum.
Umarım sabırlı olursan aceleci olmaz isen tam aradığın en aktif formdasın ✋

Merhabalar arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Şu sıralar server açmak,editlemek gibi bir hayale bir hevese kapıldım. Bilgim, tecrübem yok eski bir silkroad oyuncusuyum sadece. Bana bu konu da rehber olabilecek bir konu var mıdır forumda ? Nereden başlamam gerektiğini, işlerin nasıl yürüyeceğini anlatan. Şimdiden teşekkürler. :)
Hoşgeldin dostum 😊

Geri
Üst Alt