Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selam buralarda yeniyim 🙋‍♂️

Hoş buldum teşekkür ederim

hoş buldum teşekkür ederim bir soru dediğiniz forum ile alakalı bir soru mu yoksa edit hakkında bir soru mu :D
Aramıza hoş geldin Kubilay, seni burada görmek güzel. Az yayınlarında kumar oynamadık TRSRO’da. 🤣

Discord üzerinden edit yardımı edememekteyiz.

Forum üzerinden açacağın her konuya sıkılmadan destek olacağımızdan şüphen olmasın. ☺️

Hoş geldin, VSRO ailesine! Keyifli vakitler geçirmeni dilerim, kardeşim
teşekkür ederim hoş buldum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba aramıza hoşgeldin
tesekkurler hos buldum

Aramıza hoş geldin Kubilay, seni burada görmek güzel. Az yayınlarında kumar oynamadık TRSRO’da. 🤣

Discord üzerinden edit yardımı edememekteyiz.

Forum üzerinden açacağın her konuya sıkılmadan destek olacağımızdan şüphen olmasın. ☺️
hahah teşekkür ederim hos buldum :D vsro.org sayesinde açacağım serverimde devam ederiz kumara artık :D

teşekkür ederim hoş buldum

tesekkurler hos buldum

hahah teşekkür ederim hos buldum :D vsro.org sayesinde açacağım serverimde devam ederiz kumara artık :D
Ahaha kendi serverinde de sen oynatıcaksan olur. 😂

Aramıza hoşgeldin @Sauvignon , sorun yaşadığın takıldığın yerlerde konu açmaktan çekinme (diğer arkadaşlarımızı tekrarlıyor olsam bile açtığın konulara destek olmaktan mutluluk duyarım) :)

Geri
Üst Alt