Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selam buralarda yeniyim 🙋‍♂️

Sauvignon

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Selam arkadaşlar buralarda yeniyim umarım açacağım konularla soracağım sorularla sizi çok darlamam :)ismim Kubilay 25 yaşındayım Twitchde yayıncılık yapıyorum arada :) kanalımın adı sauvingon merak eden olur mu bilmiyorum:) lise yıllarımda amatör olarak uğraştığım bir hobiydi.Yeniden merak sarıp vsro.org 'u buldum.Burada kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum çok güzel konular ve anlatımlar var.

Selam arkadaşlar buralarda yeniyim umarım açacağım konularla soracağım sorularla sizi çok darlamam :)
Aleyküm selam,hoşgeldin.Kendin hakkında biraz daha bilgi verseydin daha güzel bir tanışma olabilirdi;).Takıldığın yer olursa konu açmaktan çekinme(tabi ki konu açmadan önce forum içerisinde arama yapmayı ihmal etme belki sorunun daha önce çözülmüştür kim bilir.) ve hala
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
'a katılamdıysan katılmanı öneririm.

Keyifli forumlar.

Hoş bulduk teşekkür ederim kusura bakma benim hatam :) ismim Kubilay 25 yaşındayım Twitchde yayıncılık yapıyorum arada :) kanalımın adı sauvingon merak eden olur mu bilmiyorum:) lise yıllarımda amatör olarak uğraştığım bir hobiydi.Yeniden merak sarıp vsro.org 'u buldum.Burada kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum çok güzel konular ve anlatımlar var.Bilgilendirme için teşekkür ederim elimden geldiğince dikkat edip konu açarım.
Aleyküm selam,hoşgeldin.Kendin hakkında biraz daha bilgi verseydin daha güzel bir tanışma olabilirdi;).Takıldığın yer olursa konu açmaktan çekinme(tabi ki konu açmadan önce forum içerisinde arama yapmayı ihmal etme belki sorunun daha önce çözülmüştür kim bilir.) ve hala

Keyifli forumlar.

Keyifli forumlar.

Merhaba! @kubilaycekic

Aramıza hoş geldiniz umarım hem keyifli vakit geçirir hem de yeni bilgiler öğrenerek üstüne kata kata ilerleme kat edeceğinizi düşünüyorum :)

Forum kurallarımızı okumayı unutmayınız ayrıca bir sorunuz olduğunda discord sunucumuza katılarak ticket eşliğinde bize sorularınız yöneltebilirsiniz :)

İyi günler iyi forumlar dilerim ^^

Forum kuralları :

Aramıza hoşgeldin kubilay
Hoş buldum teşekkür ederim
Merhaba! @kubilaycekic

Aramıza hoş geldiniz umarım hem keyifli vakit geçirir hem de yeni bilgiler öğrenerek üstüne kata kata ilerleme kat edeceğinizi düşünüyorum :)

Forum kurallarımızı okumayı unutmayınız ayrıca bir sorunuz olduğunda discord sunucumuza katılarak ticket eşliğinde bize sorularınız yöneltebilirsiniz :)

İyi günler iyi forumlar dilerim ^^

Forum kuralları :
hoş buldum teşekkür ederim bir soru dediğiniz forum ile alakalı bir soru mu yoksa edit hakkında bir soru mu :D

Geri
Üst Alt