Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selam

Türk Lirası
0.00₺
Herkese selamlar. İsmim Muhammet, 25 yaşındayım. Bilgisayar mühendisiyim, yazılım sektöründe backend - frontend developer olarak çalışmaktayım(C#, Javascript). 2007'de başlayıp hevesle vakit geçirdiğim Silkroad Online'de geliştiriciliği merak ettiğim için aranıza katıldım. Forumda tanıdığım sadece bir kişi var, @DragonSlayer Serkan abi, geri kalanlarla tanışma fırsatını henüz bulamadım :) Buyrun tanışalım

Merhaba forumumuza hoş geldiniz :)

Benim de adım Mert tanıştığımıza memnun oldum hocam!

Umarım forumumuz içerisinde güzel vakit geçirirsiniz ^^

Herkese selamlar. İsmim Muhammet, 25 yaşındayım. Bilgisayar mühendisiyim, yazılım sektöründe backend - frontend developer olarak çalışmaktayım(C#, Javascript). 2007'de başlayıp hevesle vakit geçirdiğim Silkroad Online'de geliştiriciliği merak ettiğim için aranıza katıldım. Forumda tanıdığım sadece bir kişi var, @DragonSlayer Serkan abi, geri kalanlarla tanışma fırsatını henüz bulamadım :) Buyrun tanışalım
Hoş geldin Muhammet, yazılımcı arkadaş sayısı forumda artması güzel. Umarım güzel ve sıkılmadan vakit geçireceğin bir ortam bulursun burada. :)

Geri
Üst Alt