Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü server açık olmasına rağmen kapalı gösteriyor yardımcı olacak varmı ?

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşın makineye server kurdum hiçbir sıkıntı yok kendi bilgisayarımdan oyuna girmek istediğimde giremiyorum. Client'e tıkladığım zaman server kapalı hatası veriyor. Ipinput ayarlı, client versiyon falan ayarlı ama neden böyle oluyor anlamadım. Ne yapabilirim acaba? bir arkadaşım dışa port ayarları kapalıdır diyor ama onuda bir türlü yapamadım.

team'dan yardımcı olursanız sevinirim

Portları dışarıya açmamış Firewall'dan birde K-Guard kullanıyor portları karıştırmış biraz, ayarladım launcher start geliyordu. Direk sunucudan tw verdiği için tam kontrol edemedim, oyuna girebiliyor olması lazım, birde kendi bilgisayarında IPinput yapmamış sanırım.
Diğer oyuncuların IPinputla uğraşmaması için, kendi ipinput yaptığı Full client dosyasını tekrar upload etmesi gerek.
Sorun Çözüldü

Oyla 0
Portları dışarıya açmamış Firewall'dan birde K-Guard kullanıyor portları karıştırmış biraz, ayarladım launcher start geliyordu. Direk sunucudan tw verdiği için tam kontrol edemedim, oyuna girebiliyor olması lazım, birde kendi bilgisayarında IPinput yapmamış sanırım.
Diğer oyuncuların IPinputla uğraşmaması için, kendi ipinput yaptığı Full client dosyasını tekrar upload etmesi gerek.

reis buradaysan aynı sıkıntı bendede var bi yardımcı olur musun

Oyla 0
reis buradaysan aynı sıkıntı bendede var bi yardımcı olur musun
Çözümü burada hocam, birde ipinput'u doğru şekilde yaptığınızdan emin olun.
Anlat-m-v2-8.png

Oyla 0
reis kontrol ettim bi sıkıntı yok gibi database değiştirecem şimdi, tekrar aynı sorun olursa tw den kontrol sağlarmısınız ?
Boşuna database degişmeyin sorunun kaynagı belli firewall'dan ya portlar aktif gibidir fakat kapalıdır yada guard'ın server files'in içindeki ini dosyalarındaki entry ayarları degişiktir o yüzden uzaktaki bir kişi oyuna baglanamıyordur

Oyla 0
Boşuna database degişmeyin sorunun kaynagı belli firewall'dan ya portlar aktif gibidir fakat kapalıdır yada guard'ın server files'in içindeki ini dosyalarındaki entry ayarları degişiktir o yüzden uzaktaki bir kişi oyuna baglanamıyordur
reis ben daha kimseyle paylaşdım oyunu kendim dc yiyorum ^^

Oyla 0

Ben kimseyle paylaşmadım daha serveri kendim kurdum kendim dc yiyorum
yeni database kurdum downloadgameserver : max concurrent user count : unlimited hatası veriyor sebebi ne ki nerden ayarlıcaz acaba

Oyla 0
Geri
Üst Alt