Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Server Açma Hakkında

Web sitesi
www.instagram.com
Türk Lirası
0.00₺
MERHABA FORUM SAKİNLERİ AKLIMA TAKILAN VE BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİĞİMİZ BİR SORU VAR. BİZ SW AÇMAK İSTİYORUZ FAKAT DAHA ÖNCE VDS SUNUCU KİRALAMADIK AZ ÇOK TAHMİN EDEBİLİYORUM KULLANMIŞLIĞIM VAR ŞİMDİ BENİM SORUM AÇMIŞ OLDUĞUMUZU VAR SAYARSAK BU VSRO SATAN FİRMALARDAN MI AÇMAK DAHA MANTIKLI YOK SA KENDİ GÜVENDİĞİMİZ 0 VDS ALIP İÇİNE KURMAKMI DAHA MANTIKLI 0 VDS DE İŞİN İÇİNDEN ÇIKABİLİRMİYİZ 2500-3000 MAX PLAYER İÇİN Bİ KAÇ YERDE GÖRDÜM EXTRA AGENT VEYA GAMESERVER DESTEĞİ GEREKLİ GALİBA TAM FİKRİM YOK DETAYLI ANLATIM YAPABİLECEK VARMI?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
guard kullanma amacın eğer koruma ise ücretsiz guard işini görecektir tüm saldırı ve exploitleri engelleyebilirsin internetteki herhangi bir guardın srcsini indir düzenle anlatımları var exploit fixleme ile ilgili kullanacaksan kryfilter source ara onu kullan pc limit falan koyabilirsin dll ile serverine araştır boşuna f8 için ek sunucuya para vermene gerek yok .(birini kızdırmadıktan sonra oyununa saldırıda olmaz zaten )

Oyla 0
Ben joysro ve hitsronun sahiplerini takdir ediyorum, adamlar yıllardır piyasadalar ve saldırı yapıp serverlerini indirebilecek babayiğit yok piyasada :D

Son düzenleme:
Oyla 0
live:lidersunucusatis skype adresine mesaj at kardeşim sana her türlü konu da yardımcı oluruz.
Çok iyi projelerimiz mevcut tek sıkıntımız zaman. Sunucu ve ya herhangi konuda iyi hizmet sağlamaya çalışmaktayız.

Oyla 0
Kardeşim benim fikrim kendi güvendiğin yerden kirala ayrıca bu işi editör süz yapma sıkıntı yaşarsın forumdaki tüm arkadaşlarımız sana yardımcı olabilir bende dahil müsait oldukca yardım ederiz edit işin bitince açarsın sv ni

Oyla 0
Geri
Üst Alt