Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Server Arıyorum

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Arkadaşı içinmi dersin, guildlerin ağzına bakanmı dersin daha bitmez bu liste ? şahsen oynadığım tüm oyunlarda illakı ban yerim yemediğim oyun yoktur, o yüzden en güzeli kendim el atmalıyım bu işe dedim o gün bu gündür uğraşıyoruz vsro dosyalarıyla ?

Git en iyisi ve en garantisi iSRO oyna tam istediğin gibi hard ama sorun şu ki free Silk değil onu da diğer sw lerde bulduğun açık gibi joymaxı heçkleyip SQL ine sızıp kendine Silk aktarırsın ;)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
İsro şuan için tamamen paraya dayalı sistem, para yatırmadan kesinlikle item alamazsın, para yatırmadan + basamazsın, para yatırmadan çoklu hesapta bot kullanamazsın, para yatırmadan buff alamazsın kısaca paran varsa varsın paran yoksa yoksun oyunda. Keza kendim bir bilgisayarda 50-100 char açıp kasan biri olarak o şekilde bile şuan isroda birşey yapılamadığı için başlamıyorum.

Geri
Üst Alt