Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Server Files 'lar Bağlanmıyor

Türk Lirası
0.00₺
Spare ' in videoda anlatmış olduğu gibi herşeyi yavaş yavaş yaptım. Fakat
1. Olarak CustomCertificationServer ' ı açıyorum (Sorun yok )
2. olarak Global Manager ' i açıyorum (Açılıyor fakat aşağıda 'Can't connect to account DB' diye fatal bir hata yazıyor )
3. Gateway Server ' ı açıyorum. (açılıyor fakat bağlanmıyor )
4. FarmManager ' ı açıyorum (UDP Ping Service was Started ) diyip kalıyor global deki gibi bağlantılar gelmiyor.
5. MachinaManager (request server certification diyip kalıyor bağlanmıyor)
6. Download Manager ' a tıklıyorum site geliyor ama uygulama gelmiyor
7. Agent Server (request server certification diyip kalıyor bağlanmıyor)
8. Shard Manager ( Schedule Manager : g_pServer BodyOfMyself is NULL !! ) diyerek her salise log yazıyor)
9. GameServer' (request server certification diyip kalıyor bağlanmıyor)

Bu hatalardan sonra doğal olarak uygulamaya devam edemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler iyi Forumlar

Global manager açılıyor, herşeyi doğru. Firewall'a port ve agent-gateway-download'ı eklemeyi unutmuş bir tek onuda ben düzelttim.
Tüm kontrollerini yaptım yinede açılmıyor. Ram 1Gb bana kalırsa ondan açılmıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt