Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Server hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
serverda db filan kurdum svfiles ve portlarda sıkıntı yaşamaktayim ayarlayabilecek biri var mıdır?

Bizim için her üye, bir aile üyesi. Patron değiliz, kimseden üstün değiliz. Bu yüzden her şeyden önce her şeye karşı biraz anlayış ancak her insan gibi zaman zaman bizlerinde gergin anları olabiliyor, bu anlara denk gelebiliyor bazı durumlar.

Bilhassa yönetim ekibindeki kişiler her durumda yıkıcı değil, çözücü olması gerekli.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca son zamanlarda açılan konular hayli sapıttı. Chat kanalı gibi 1 cümle ile konu açılıp ne bir hata ne bir görsel ekleniliyor. Bunları geçtim sorunlar doğru düzgün belirtilmiyor, konu takibi yapılmıyor. Şuan varolan yardım konularına ne cevap vereceğimi bilemiyorum hepsi armut piş ağzıma düş gibi bekliyor.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt