Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bende bunu anlamıyorum Sunucuların internet hızları 900mbps arası sürekli bu internet hızını nasıl elde edebiliyorlar ? yurtdışın dan felan mı sağlıyolar sunucuları
Hayır, kurumsal oldukları için bu alt yapıyı onlara sunuyorlar. Resmi olarak bunu alabiliyorlar diye biliyorum. Detayı hakkında pek bilgim yok.
Direkt olarak buna net cevap verebilecek kişi @Hostgener .
Hocam zaten Türkiye de genel olarak bir internet sorunu var.Sağlayıcıdan alıyorsun 100 Mbps eve geliyorsun hız testi yapıyorsun 50 Mbps alt yapın destekliyorsa sende o hızları kullanabilirsin ama Türkiye de zor.İnternet sağlayıcına hızımı arttırmak istiyorum dersen önce alt yapına bakıyorlar neyi destekliyor diye sonra ona göre öneri veriyorlar. @Sieger ⋋ in dediği gibi yine de en net bilgidi @Hostgener verir.
Arkada bir dünya sekme, server açık 3 pc bağlı + 4 telefon wifi bağlı internet hızım bu Sadece 50TL ödüyorum gayet güzel bence direk uydudan alıyorum neti alt yapı sorunu vs yok. 35TL'di zam geldi 30-50 Mpslere kadar görüyor download upload hızını şu 3 gündür bir yavaşlık var sadece
Öncelikle merhaba;
Kullanılan internetin alt yapısı simetrik internet olarak geçiyor. Tabiki biz sunucuları evimizde barındırmıyoruz bu yüzden simetrik internete sahip değiliz. Simetrik interneti ofisinize ve evinize bağlatabilirsiniz fakat simetrik internet kullanıcısı olmanız için kurumsal vergi levhalı olmanız gerekmekte. Bizim ofisimizde simetrik internet yok. Normal fiber internet kullanıyoruz. Sunucularımız Comnet Data Center'da barınmakta. Data Center'ın alt yapısı 10Gbit & 20Gbit & 40Gbit & 100Gbit olarak ilerlemekte. 1.6+ Tbps
Çoklu Tier-1 Bağlantı olarak sunucular korunmaktadır.Ekstra jeneratörler ile elektirik kesintilerine karşı ekstra korumalıdır. Bu sebeple sunucularımız evimizde değil veri merkezlerinde barınmakta.