Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Server Satın Alacağım

Türk Lirası
0.00₺
Herkese iyi akşamlar beyler,

90 cap EU/CH kuracağım. 2-3 gündür bir sürü video, destek ve deneme yanılma ile bir kaç şey yapmaya çalıştım ve hatta liste yaptım, temiz db ve server üzerinde. Tabi daha yolun baya baya başındayım. Öğrenmem gereken çok şey var tabiki. Listemi buraya koyacağım zaten, fikri olan veya tavsiyelere açığım.
Server satın alıp evime kuracağım. 2500 kişilik bir server için neler lazımdır? Kendim internette gezindim ve az çok gördüm. Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Kaç GB RAM olmalı? DDR3 mü DDR4 mü? 500 GB SSD yeterli mi? İşlemci hızı 3.4 üzeri olmalı mı? Ekran kartı ne olmalı? İşletim sistemi olarak ne önerirsiniz? Önerdiğiniz bir marka var mı? Bu arada yurtdışında yaşıyorum. Türkiye’de belki elektronik aletler pahalandı ama yaşadığım ülkede sıkıntı yok. Sadece bir rehbere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

Öncelikle hiçbir bilgin yoksa güzel kardeşim bu işe kesinlikle ögrenmeden girme daha dogrusu server açmaya kalkma yoksa saldırılar olsun hatalar olsun buglar olsun ugraşır durursun paranada çok yazık olur tavsiyem SQL Server'i kurmayı ögren önce daha sonra Files'leri incele ögrenerek kendi çapında clean bir database kur onun üzerinde ögrenmeye çalış herşeyi aradan geçsin bi 3-4 ay veya 5 ay ögrenmene baglı forumumuzda zaten bütün bilgiler editler herşey mevcut yapa yapa deneye deneye ögrenebilirsin ancak sana tavsiyem budur boşa hiçbir bilgin olmadan paranı harcama sırasıyla ögren şu exe şu işlevi görüyor şu port şu işe yarıyor bunları iyice ögrenmen gerekiyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt