Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Servere Girişte bildiri penceresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Media\server_dep\silkroad\event buradaki txtler kullanılarak yapılıyor, txt içerisinde çekeceği ddj yolu var. Onlar acemice yaptıkları için tabi sadece ddj ye photoshop ile yazı yazmışlar. Normalde txt ilede ona renkli yazı yazmak mümkün.

Teşekkürler acemice diye adlandırdığın için :))

Media\server_dep\silkroad\event buradaki txtler kullanılarak yapılıyor, txt içerisinde çekeceği ddj yolu var. Onlar acemice yaptıkları için tabi sadece ddj ye photoshop ile yazı yazmışlar. Normalde txt ilede ona renkli yazı yazmak mümkün.

🙏

Sieger konunun yarısından fazlasını silmek zorunda kalmış, heralde her konunun altındaki bu çekişmelerinizi uyarmamızdan ders çıkartmayacaksınız.

Burası gelip insanları aşağılayacağınız, bir birinize hakaretler edebileceğiniz bir forum değil!! Bunu bir daha söylemeyeceğim, tekrar açılan her üyeliğiniz dahil, dönüşünüz olmayacak şekilde cezalandırılacaksınız!

Yöneticiler sizin postunuzu silmek ile uğraşmayacak bundan sonra direkt ceza uygulanacak. Sieger forum kuralları dahilinde ne gerekiyorsa yapabiliriz hacım.

Sieger konunun yarısından fazlasını silmek zorunda kalmış, heralde her konunun altındaki bu çekişmelerinizi uyarmamızdan ders çıkartmayacaksınız.

Burası gelip insanları aşağılayacağınız, bir birinize hakaretler edebileceğiniz bir forum değil!! Bunu bir daha söylemeyeceğim, tekrar açılan her üyeliğiniz dahil, dönüşünüz olmayacak şekilde cezalandırılacaksınız!

Yöneticiler sizin postunuzu silmek ile uğraşmayacak bundan sonra direkt ceza uygulanacak. Sieger forum kuralları dahilinde ne gerekiyorsa yapabiliriz hacım.
Her seferinde kazanmak istedik bu ve benzeri arkadaşları bu sebepten sürekli uyardım, belki düzelirler ve bu tür davranışlardan vazgeçerler diye.
Verilen yetkilerimi dahi üzerlerinde kullanmadım, çünkü herkes hata yapar...

Fakat bu olanlar tamamen forum huzurunu bozmaya yönelik hareketler olmaya başladı.

Bu sebepten ötürü, dediğiniz şekilde, forum kurallarını ihlal eden kişileri kalıcı olarak forumdan uzaklaştıracağım.

/Konu çözüme kavuştuğu için ve daha fazla post oluşmaması adına konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt