Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Servere Paket Box Sistemi Ekleme

Sormak istediğim, kafama takılan bir şey var.. bu sistemi kullanan biri test etti mi acaba... Eşyaları random mu veriyor yoksa yazılan sıraya göre mi? Elimde olan 2 box sistemi de tablodaki sıralamaya göre veriyor... Random veren bir box sistemi gerek bana.

Sormak istediğim, kafama takılan bir şey var.. bu sistemi kullanan biri test etti mi acaba... Eşyaları random mu veriyor yoksa yazılan sıraya göre mi? Elimde olan 2 box sistemi de tablodaki sıralamaya göre veriyor... Random veren bir box sistemi gerek bana.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan yapabilirsin

Merhabalar Arkadaşlar ;

Serverinize Box Sistem Üzerine Kurulu Paket Scroll Ekleyebilirsiniz. Konuda Vereceğim Eke Göre Kendiniz Paket Sayısını Artırabilirsiniz. Istediginiz Ürünleri " PrimPackage " Prosedürü İcine Ayarlayıp SQL Okutmanız Yeterlidir.

Ekte Verilenleri Eksiksiz ve Tam Olarak Yerine Getirirseniz Scroll Sorunsuz Çalışacaktır.

Resim Örnek Olarak Sunulmuştur.

ko6Ybab.png

teşekkürler

Merhabalar Arkadaşlar ;

Serverinize Box Sistem Üzerine Kurulu Paket Scroll Ekleyebilirsiniz. Konuda Vereceğim Eke Göre Kendiniz Paket Sayısını Artırabilirsiniz. Istediginiz Ürünleri " PrimPackage " Prosedürü İcine Ayarlayıp SQL Okutmanız Yeterlidir.

Ekte Verilenleri Eksiksiz ve Tam Olarak Yerine Getirirseniz Scroll Sorunsuz Çalışacaktır.

Resim Örnek Olarak Sunulmuştur.

ko6Ybab.png

Rica etsem linki yeniler misin?

Geri
Üst Alt