Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Serveri Check'e Düşürme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, konu başlığında belirttiğim işi sayılı bilenler var. Ben sadece olay örgüsünü biliyorum.
Şimdi şöyle anlatıyım, server açık herşey normal.
Bir player girip job cave'de yada town'da thief mob çıkartıyor ve sanırım "Agent server" düşüyor.
Teleport olan oyuncular dc yiyor ve tekrar oyuna girmek isteyince serveri Check'de buluyorlar.

Böyle bir bug bilen varsa korunma yöntemiyle birlikte nasıl olduğunu anlatabilir mi?
İyi forumlar ;)

[FIX] GameServer çökerten Exploit

Uzun süredir başka sebeplerden olduğunu düşünmemize sebebiyet veren ve Black Pearlin başına da bela olan, kullanıldığında Gameserver'a anında runtime error verdiren/çalışmasını durdurtan exploiti sonunda tespit ettik.
Günlerce bu sorunun çözümünü başka yerlerde aradık, aklımıza gelen her şeyi denedik. Kale zamanı olunca bunun bir tesadüf olmadığını ve bir exploit olduğuna emin olduk. Arama çalışmasına giriştik ve sonunda tespit ettik.

Exploit tek bir paketle çalışıyor ve gönderildiğinde anında Gameserverı çökertiyor. Bulunduğunuz regionun Gameserverını etkiliyor.

Fixi ise çok basit. 0x3510 packetini engellemeniz yeterli.[/QUOTE]

Oyla 0
@trukafatsum Bu bölümdeki konunuzu yeni gördüm. #Çözüldü Olarak işaretlemişsiniz. Herhalde zamanında kimse taşımamış konunuzu. Konunuz #ÇözümlenenSorunlar bölümüne gönderilmiştir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt