Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Seviye düşürme sistemi.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Verdiğim kodla, yazdığın kod arasında ki farkı anlayabilmen için prosedürden anlaman gerekli ki bunu sana anlatabileyim.

Yazdığın prosedürü bi incele, ne işlem yaptığını anla, sonra tartışalım istersen.
Copy/Paste yaptığınız için yazdığın prosedürün ne işe yaradığını bilmiyorsun.

Dostum sen iyimisin verdıgın kod ile benımkı aynı dıyorum sana goremıyormusun kısaltma yaparak virgul kullanıp aynı ıfadeleri aynı komutu kullanıyorsun neyıni ogreneyim ıkiside farklı noktaya cıkmıyor denemek ıstıyorsan dene

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dostum yazdığın şu kod "CurLevel = CurLevel+'1'" var olan leveline +1 level ekler. Level düşürmez. Çarın levelini 1'e çekmez.

Bu ise "CurLevel=1" çarın levelini direkt 1 level'e çeker. Neyini anlamıyorsun bunun?
Yazdığın kod ile varolan leveline level eklersin, level yükseltir DÜ ŞÜR MEZ.

Yazdığın kod tamamen level yükseltir, varolan değerlerin üzerine değer ekler hiç bi şekilde düşürmez.
Denememe gerek yok, yazılan prosedürün ne olduğunun farkındayım.

Geri
Üst Alt