Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü shard ciddi sorun

Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar shard kendi kendine birden kapanıyor bunun neden kapanıdığını bana gösterecek dosya yolu fatal txt vs varmı ?

Oyla 0
Ciddi sorunun var diyorsun ama ne olduğunu kendin de bilmiyorsun. Modüller hata verme durumunda dump dosyası oluşturur ve bunlar files klasörü içinde Dmp klasöründe birikir. Ayrıca fatallog klasöründe de txt olarak çıktıları olur. Bunları kapanma saatlerine göre ayrıştırıp hatanın kaynağını bulabilirsin. Asıl çözüm yolu ise son yapılan editi bilmek ama onuda sen bilmiyorsun. Çözüm istiyorsun ama daha db den senin haberin yok. Bu durumda biz ne yapalım ?

Oyla 0
Db'de genel olarak bir sorun vardı eski bir DBeydi evet dediğin gibi sorunun nerede olduğunu bende bilmiyorum konumu burada açmak istedim forum üyeleri hiçbir sekılde sorunu çözemedi özelden db paylaşımı yaptıgım halde bile kımse çözüm bulamadı. Sorunum skiller yüzünden kaynaklanıyormuş iyi forumlar..

Oyla 0
Geri
Üst Alt