Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Shard manager ile game server cert olmuyor.

Türk Lirası
0.00₺
İyi akşamlar arkadaşlar. Denemek amacıyla VirtualBox ile hamachi ile birlikte serveri kurdum. Oyun açılıyor,sever check görünüyor ve shard manager ile gameserver bi türlü cert olmuyor. ayarları ilmek ilmek kontrol ettim.Yardımlarınızı bekliyorum.

1589214896435.png

İyi akşamlar arkadaşlar. Denemek amacıyla VirtualBox ile hamachi ile birlikte serveri kurdum. Oyun açılıyor,sever check görünüyor ve shard manager ile gameserver bi türlü cert olmuyor. ayarları ilmek ilmek kontrol ettim.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 6633
IIS ayarlarını kontrol et ve Data pk2 yi Server Files içerisine at.

Oyla 0
Cert dosyalarını bunu kullan.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

server.cfg portlarına dokunma clean olarak kalsın ve kullanıdıgın GameServer / ShardManager clean olarak dene

Oyla 0
şuanlık buraya kadar gelebildi ama anlamadığım şey gameserver shardmanager cert olmuyo ama client açılıyor server check kaldı

Ekli dosyalar

• 1.bmp
    1.bmp
    5.5 MB · Görüntüleme: 40
  • 2.bmp
    2.bmp
    4.1 MB · Görüntüleme: 18
Oyla 0
Geri
Üst Alt