Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Shardmanager ve gameserver hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dbye Eklenılen Bır Item Mobs Veya Akasha dedıgı gıbı _RefRegionBindAssocServer'dan maplari kapatıp tekrar deneyebılırsın. ram yetersızde olabılır

Oyla 0
Bro bu hatayı 2 kez almıstım 2 side refobjcommona ekledigim itemin codename16 dı galiba o isiminden baska bir tane daha olmasındandı mesela aynı isimde bi avatar eklemiştim olmasına ragmen tabi sonra fark ettim isimini düzelttim gitti hata en son ne işlem yaptın sen söylersen belki yardımcı olabilirim

Oyla 0
Bu hata kesinlikle dbden kaynaklıdır bu arada clean db kurup deneyebilirsin tek sro vt shardı atarsan ztn anlıyıcaksın bu hata sacma sapan ufacık seylere bile verebiliyor ve ne oldugunu bulması oldukca güç ben herzaman buluyordum dbde en son ne yaptınız acaba npcye item eklemekle bile olabilir bu hata cünki yaşadım

Oyla 0
Bu hata kesinlikle dbden kaynaklıdır bu arada clean db kurup deneyebilirsin tek sro vt shardı atarsan ztn anlıyıcaksın bu hata sacma sapan ufacık seylere bile verebiliyor ve ne oldugunu bulması oldukca güç ben herzaman buluyordum dbde en son ne yaptınız acaba npcye item eklemekle bile olabilir bu hata cünki yaşadım
bu sorunu aştım dediğin gibi clean db ile ve sv files ile

şuanki sorunum npc ekleme oyuna girerken atıyor

Oyla 0
bu sorunu aştım dediğin gibi clean db ile ve sv files ile

şuanki sorunum npc ekleme oyuna girerken atıyor
Sorun npc programının sql düzenle bölümündeki uyarıyı dikkatli okumamandan kaynaklı orayı okursan sorunun çözülür

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt