Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Videolu Anlatım Sieger Farkı ile Server Kurulum, Tüm Ayarlamalar ve Sorunsuzca Aktif etme SQL 2014 Hamachi Detaylı Anlatım

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu video anlatımım da sizlere tüm detayları ile birlikte local bilgisayarınıza nasıl kurulum yapacağınızı anlattım.

Adımları benimle birlikte yapmanız halinde sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz.

Video içerisinde kendime hazırladığım özel text içeriği:​

Not: Video içeriğinde ki dosyalar virüs içerdiği için sizlerle paylaşmadım. Forum içerisinde tüm dosyaların clean halini bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu video anlatımım da sizlere tüm detayları ile birlikte local bilgisayarınıza nasıl kurulum yapacağınızı anlattım.

Adımları benimle birlikte yapmanız halinde sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz.

Video içerisinde kendime hazırladığım özel text içeriği:​

[Gizli İçerik]
Not: Video içeriğinde ki dosyalar virüs içerdiği için sizlerle paylaşmadım. Forum içerisinde tüm dosyaların clean halini bulabilirsiniz.

Faydalı bi paylaşım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Sieger, linki göremedim yardımcı olur musunuz

Faydalı bi paylaşım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Sieger, linki göremedim yardımcı olur musunuz
Neyin linkini arıyorsun da göremedin? Ortada sadece video var, başka bir link yok.

Geri
Üst Alt