Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Silk scroll için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametFB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konu için soru sormak istiyorum

SET @SilkScrollName = 'ITEM_SILK_SCROLL_' yerinin altındaki
Bu kısma ASLA sayı değeri girmeyin!! oraya
ITEM_SILK_SCROLL_50
ITEM_SILK_SCROLL_100
ITEM_SILK_SCROLL_200
ITEM_SILK_SCROLL_300 bu şekilde mi doldurmam gerekiyor?

ben 7 tane eklemek istiyorum DECLARE kısmındaki @SilkScroll7 den sonrasını silmem gerekiyor mu dursa da olur mu?
SET @SilkScroll7Amount kısmını da aynı şekilde 7den sonrasını silmem gerekiyor mu dursa da olur mu?
başka silmem dokunmam gereken bir yer olur mu?
1727884012155-png.19581

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konu için soru sormak istiyorum

Bu kısma ASLA sayı değeri girmeyin!! oraya
ITEM_SILK_SCROLL_50
ITEM_SILK_SCROLL_100
ITEM_SILK_SCROLL_200
ITEM_SILK_SCROLL_300 bu şekilde mi doldurmam gerekiyor?

ben 7 tane eklemek istiyorum DECLARE kısmındaki @SilkScroll7 den sonrasını silmem gerekiyor mu dursa da olur mu?
SET @SilkScroll7Amount kısmını da aynı şekilde 7den sonrasını silmem gerekiyor mu dursa da olur mu?
başka silmem dokunmam gereken bir yer olur mu?
1727884012155-png.19581
Kaçtane var prosedür de

Oyla 0
Kaçtane var prosedür de
klasördeki prosedür açınca bu şekilde
1727893684591.png
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

benim sormak istediğim zaten
Bu kısma ASLA sayı değeri girmeyin!! bu kısımı nasıl düzenlemem gerekiyor aşağıdaki şekilde mi yapmam gerekiyor?
ITEM_SILK_SCROLL_50
ITEM_SILK_SCROLL_100
ITEM_SILK_SCROLL_200
ITEM_SILK_SCROLL_300
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

:unsure: :unsure:

Oyla 0
Sen sadece codenamenin nasıl başladığını yazman gerekiyor, query item codenamelerin sonuna 50 100 150 her neyse otomatik olarak yazıyor. O prosedür biraz eski yakında guncelleyip tekrar paylaşırım

Oyla 0
Sen sadece codenamenin nasıl başladığını yazman gerekiyor, query item codenamelerin sonuna 50 100 150 her neyse otomatik olarak yazıyor. O prosedür biraz eski yakında guncelleyip tekrar paylaşırım
DECLARE de ki @SilkScroll7 - SilkScroll7Amount - SilkScroll7Icon ve SET kısmındaki @SilkScroll7Amount dan sonralarını silmem gerekiyor mu silmesem de olur mu?

Oyla 0
Konu içeriği ne olursa olsun kuralcı bir şekilde hareket edersen her zaman öğrenen ve kazanan sen olursun.
Kaba taslak bir dilde yazılmış fakat içerik hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadan bu sistemi sorunsuz olarak sana versek bile kendin bunu kullandığında bir hata yada bir sorun oluştuğunda anlık olarak müdahale edeceğin yerleri iyi bilip kontrol etmen gerekiyor bunu 1.ci Kural olarak kabul edelim.
2.ci kural ise işleyiş algoritması Silk scroll ile çalışma mantığına dayalı birden fazla örnekler verilmiş halde forumumuzda bununla ilgili konular mevcut biraz araştırma yaparak içeriklere göz atarsan belki kendi sistemini kendin oluşturursun ;)

Oyla 0
Geri
Üst Alt